Дорогі брати і сестри!

Триває другий день великої агресії Росії проти України. Весь наш народ, а особливо мужні воїни-захисники, чинять спротив ворогу.

Російський напад приніс із собою обстріли, вбивства, смерть. Гинуть наші воїни та мирні мешканці. Сотні тисяч, а можливо вже декілька мільйонів стали вимушеними переселенцями.

Я звертаюся до релігійних і державних лідерів вільного світу – Україні потрібна вся ваша допомога і підтримка. Кожне послаблення, кожне виключення із санкцій, зроблене для агресора, кожне обмеження у видах і способах вашої допомоги нашій країні – це додаткові страждання і додаткові втрачені життя! Дійте зараз!

Ми згадуємо у молитвах загиблих та просимо у Бога упокоїти їхні душі в оселях праведників. Просимо здоров’я для поранених, захисту для всіх, хто йогозараз потребує.

В ці темні часи зверніть увагу на людей поруч, підтримуйте спілкування, допомагайте одне одному долати страх. Кожний вияв жертовності та людяності, милосердя і турботи – це теж внесок у перемогу добра.

Україна витримала першу хвилю навали, але ворог продовжує свою гріховну справу – як Каїн-вбивця він намагається задушити нашу свободу та саме наше буття. Тому наш спільний обов’язок – захистити себе і майбутнє нових поколінь. І хоча це справді не просто, але переконаний, що з Божою допомогою український народ переможе.

Я продовжую виконувати покладений на мене обов’язок та буду намагатися щодня спілкуватися з вами. Також за всіх вас, а особливо на наших захисників, я підношу свої молитви.

Нехай Господь благословить український народ миром і перемогою!

Слава Ісусу Христу! Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!