Кожної неділі о 17:00 у Свято-Троїцькому Духовному центрі міста Тернополя проспект Злуки, 28, відбувається особлива подія – вечірня з Акафістом, присвячена Славі Богу за все, що Він нам дає. Цей духовний захід залучає нас до поклоніння Всемогутньому, віддячування за Його благодаті та вираження вдячності.

Долучайтеся до вечірніх з Акафістом у Свято-Троїцькому Духовному центрі

У Свято-Троїцькому Духовному центрі міста Тернополя кожної неділі о 17:00 відбувається особлива подія – вечірня з Акафістом, присвячена Славі Богу за все, що Він нам дає!

Огортаючи наші серця духовною атмосферою, ця урочистість звертає нашу увагу на всеблагу і животворчу Трійцю. Ми віддаємо подяку Всемогутньому за всі милості, які Він щедро виливає на нас, і просимо стати достойними Його благодійних дарів.

Віримо, що Троїця примножить наші таланти і відкриє перед нами ворота вічної радості, де з першовідкриваючою хвалою будемо прославляти нашого Господа. Кожна нота, кожне слово, що звучить під час вечірньої з Акафістом, виражає нашу вдячність і поклоніння Всевишньому.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до цього духовного досвіду, де серце зустрічається з Богом, а душа наповнюється миром і благодаттю. Прийдіть і зануртесь у магію спільної молитви, яка з’єднує нас з Божественним світом.

Нехай кожна вечірня з Акафістом стане для нас джерелом віри, надії і сили. Разом, з однаковими прагненнями і побажаннями, ми зможемо зазнати благодаті Божої і спільно йти шляхом вічної відданості.

Приєднуйтесь до нас у Свято-Троїцькому Духовному центрі м. Тернополя кожної неділі о 17:00, щоб разом прославити Бога і відчути Його непохитну присутність у нашому житті. Станьте частинкою цієї світлої спільноти, яка віддає честь Всемогутньому та висловлює щиру молитовну вдячність за все, що Він зробив для нас.

Нехай наша спільна молитва стане світлом на нашому шляху, а пісня хвали Богу нехай звучить завжди в наших серцях. Слава Богу за все!

Джерело: Свято-Троїцький Духовний Центр УПЦ (ПЦУ)